Videowedstrijd: win VSP-tickets voor Social Media Week


SMW Videowedstrijd
Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Innovaties in beeld brengen. Dat klinkt niet eenvoudig en dat is het misschien ook niet. Maar dat is nou nét de uitdaging. Film wat jij verstaat onder innovatie en maak kans op een VSP-*pakket voor Social Media Week.

‘The Future of Now’ is het wereldwijde thema van Social Media Week in september. Met andere woorden: de toekomst is nu.

Wat is volgens jou The Future of Now?
Oftewel, hoe innovatief zijn we eigenlijk? Wat weet jij al en wil je graag delen? We hebben allemaal zo onze eigen ideeën en deze komen straks allemaal samen. Social Media Week geeft je inzicht in het verleden, heden en de toekomst van de ontwikkeling van mens en technologie. Met alle ingezonden video’s brengen we in beeld hoe innovatief de Benelux is.

Wat moet je doen?
Spot innovaties op jouw werk, bij je thuis of in de stad. Van hardlopen met je Fitbit tot de iPads in dat leuke koffiehuis waarmee je je favoriete koffie samenstelt. Maak een korte video, stuur deze in met een korte motivatie. Werf zoveel mogelijk stemmen voor jouw video via social media. Uit de tien video’s met de meeste stemmen kiest een jury de winnaar. Die maken we op 1 september bekend.

De hoofdprijs
Je maakt kans op een VSP*-pakket naar Social Media Week Rotterdam voor twee personen. Wat houdt dat in? All access VIP-tickets voor de gehele Social Media Week én vier overnachtingen in het splinternieuwe viersterrenhotel nhow Rotterdam! (*Very Social Person)

doemee

Inzenden en stemmen werven

  • Doe mee! > Upload je YouTube-, Vine- of Instagramvideo via de Facebook-app.
  • Of voeg de hashtag #SMWRdamContest toe aan je Instagram-video. De video komt dan automatisch in de wedstrijd-app op Facebook terecht.
  • Het gebruik van de hashtag #SWMRdamContest werkt ook wanneer je een video deelt via een tweet of Facebook-post.
  • Gebruik de opties in de Facebook-app om stemmen te werven voor jouw video.

Voorwaarden
De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt via Facebook bekend gemaakt. Iedereen die in Nederland, België of Luxemburg woont kan meedoen. Alleen zelfgemaakte video’s zijn toegestaan. (Video’s die gevonden zijn via een zoekmachine of beeldbank zijn dus uitgesloten van deelname). Bekijk de overige voorwaarden hier.Sanne

Strateeg, RauwCC

@sannsWant to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments