Q&A met Pietersen

  • Culture

Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Veranderingen gaan tegenwoordig snel, razend snel. Een reden voor snelle-auto-leverancier Pietersen om Social Media Week te sponsoren. Mét de knalgele Chevrolet Camaro Bumblebee. Maak kennis met het Rotterdamse begrip uit de Waalhaven.

Wat betekent “The Future of Now” voor Pietersen?
Ed Boers: “Wij gaan ons richten op pickups en jong gebruikt, met name voor op muscle cars en 7-zitters.”

Naar welke presentaties tijdens Social Media Week kijk je zelf het meest uit?
Zit er dan één bij waar we niet naar uit zouden moeten kijken? Dat het gelukt is om Social Media Week naar Rotterdam te krijgen is prachtig, en de sprekerslijst is een pluim waard! Als we er dan toch één uit moeten kiezen dan is dat de presentatie van David Kok, let’s create social cities!

Waarom en waarmee sponsort Pietersen Group Social Media Week Rotterdam?
Het is bijna onmogelijk om niet te zien waarmee wij Social Media Week Rotterdam sponsoren. Dat is met onze stoere gele krachtpatser de Chevrolet Camaro Bumblebee. Waarom? Een betere manier om te laten zien wat ‘The Future of Now’ voor ons betekent: “Wij gaan ons richten op pickups en jong gebruikt, met name op de muscle cars en 7-zitters”.

SMW Camaro

Vertel iets over Pietersen dat mensen nog niet weten en zal verrassen?
Dat we dit jaar al 40 pick-ups hebben verkocht.

edboers_kleinNaam geïnterviewde:
Ed Boers

Functie:
Eigenaar/directeur

Korte omschrijving:
Pietersen US Cars & Bikes is al meer dan tachtig jaar één van de grootste importeurs van Amerikaanse auto’s in Nederland. Naast het dealerschap van Corvette en Cadillac verzorgen wij onder andere de import van Buick, Chevrolet US, Chrysler, Ford US, GMC en Infiniti. In onze unieke showroom in Rotterdam vind je een grote collectie van bijzondere SUV’s, pick-ups en sportcars.

Ben jij op zoek naar iets speciaals? Dan doen wij er alles aan om jouw American Dream(car) naar Nederland te halen! Pietersen US Cars & Bikes is de enige Rotterdamse dealer met rechtstreekse inkoopkanalen in Amerika. Door onze gunstige ligging aan de Rotterdamse Waalhaven heeft Pietersen een directe (logistieke) verbinding met transporteurs en de douane. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van een vlotte en correcte levering van hun auto.

Hoe kun je Pietersen ontmoeten tijdens SMWRotterdam?
Door de vertegenwoordiging en aanwezigheid van onze PR dame Petra Potters-Scholten.

Verwijzing website: www.pietersen.us

Twitter: @PietersenUS

Facebook: www.facebook.com/Pietersen.USSanne

Strateeg, RauwCC

@sannsWant to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments