#Winning videowedstrijd Social Media Week


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Een paar weken geleden startten we met onze videowedstrijd. Wat was ook al weer de bedoeling?
De opdracht was duidelijk, breng in beeld: “Wat is volgens jou The Future Of Now?

Twaalf prachtige inzendingen kregen wij binnen voor deze wedstrijd. Van interviews tot demo’s van technologieën voor morgen. Moeilijk kiezen, maar gelukkig kregen we hulp van jullie! En jullie kozen massaal voor de inzending van Legioen! Een erg leuke en originele inzending. Wij mogen de dames van Legioen dan ook blij maken met twee VSP Passes én vier overnachtingen in het Nhow Rotterdam, de hoofdlocatie van Social Media Week Rotterdam! Gefeliciteerd dames!

Maar we zijn er nog niet! Er was nog een inzending die veel stemmen had gekregen en ook erg goed was. Daarom geven wij Eliane Haseth van Exposureclip twee Week Passes cadeau! Van harte gefeliciteerd! (De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen)

Wil je alle inzendingen nog een keer bekijken, dat kan, in de gallery op Facebook.Maarten Reijgersberg

Social Media Architect, RauwCC

@RauwCC

Maarten Reijgersberg is the founder of RauwCC, social media the Rotterdam way. RauwCC is ranked as the number one social agency in The Netherlands by the Emerce 100. Maarten is also the founder of Social Media Week Rotterdam and acts as a global ambassador for Social Media Week.Want to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments