Eerste sprekers van SMW Rotterdam zijn bekend

  • Announcement

Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Het programma Social Media Week Rotterdam krijgt razendsnel vorm. Vandaag maken we de eerste lichting sprekers bekend! De komende weken maken we meer sprekers en details van het programma bekend. Als je nog geen VSP of Day Pass hebt gekocht, kan je nog gebruikmaken van onze Early Bird actie. Ok, daar gaan we dan: dit zijn de eerste vijf sprekers van Social Media Week Rotterdam!

Marc de VriesMarc de Vries was in 1997 co-founder van Monsterboard.nl en heeft de opkomst en ondergang van Hyves van dichtbij meegemaakt. Vandaag de dag is hij Country Manager Benelux bij Twitter. Hij is verantwoordelijk voor de uitbreiding van Twitter in Nederland, zowel qua hoeveelheden gebruikers als commerciële activiteiten. Wat hem drijft? “Ik word blij van de groei van een team en het zakelijke succes van klanten. Daar sta ik ‘s morgens voor op.” (Mainstage, ENG)

 

 

Roeland DietvorstDr. Roeland Dietvorst heeft een achtergrond in biologische en cognitieve psychologie aan de Erasmus Universiteit en promoveerde aansluitend op neurowetenschappelijk onderzoek. Hij is mede-oprichter van Neuro Labs, waar hij inzichten en technieken uit de neurowetenschap toepast om te bekijken hoe het brein reageert op business- and communicatiestrategieën. Wat kun je verwachten? Veel eye-openers over hoe ons brein informatie verwerkt en ons gedrag beïnvloedt. (Mainstage, ENG)

 

 

Jordi van de BovenkampJordi van de Bovenkamp is creative director bij Boomerang Create Amsterdam (ook wel bekend als ‘the most awesome advertising agency in the world’) Is verslaafd aan Twitter via het account @JOR_ID en maakt graag grapjes. De beste content/advertenties van de wereld maken én mensen aan het lachen krijgen is de beste combinatie die er bestaat. Zijn presentatie gaat sneller dan autorijden op de Autobahn in Duitsland. Zie je daar! (NL)

 

 

Lisbeth Chawes_zwLisbeth Chawes, Partner Director at Komfo, has over 10 years experience with online strategy and business development. Lisbeth consults international businesses like Ikea, Mærsk, L’oreal and Jysk.’ (Mainstage, ENG)

 

 

 

Profile Peter Svejgaard_kleinPeter Svejgaard is project manager in social media for the Danish travel agency Spies, a brand of Thomas Cook. He has more than 5 years background in digital media, before tuning in on the social media. Peter is well known for their to-the-edge campaigns in Denmark, and he is very passionate about how you use your brand to engage with costumers. (Mainstage, ENG)Sanne

Strateeg, RauwCC

@sannsWant to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments