> 30 nieuwe sprekers


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


De post die je wist dat zou komen… Onze tweede aankondiging met meer dan 30 nieuwe sprekers voor Social Media Week Rotterdam 2015!

Dinsdag 15 september
Dagthema: ‘Social & Innovation in Government’
Onmisbaar voor wie werkt bij gemeentes, ministeries en andere (semi-) overheden. Twitter en overheid, een hint naar Prinsjesdag, hoe je jouw socialmediadata benut om beter te presteren en meer. Wie kun je verwachten?

Deze dag wordt mede gecureerd door HowAboutYou.

 

Woensdag 16 september
Dagthema: ‘Social & Innovation in Business’
MKB of corporate en multinationaal – de inzet van social media is hoe dan ook een uitdaging. Hoe creëer je awesome commerciële en redactionele content, hoe vergroot je de kans dat deze viral gaat? Wat doet een overload aan prikkels met content? En hoe maak je offline een klik met de klant? Het komt allemaal aan bod. Wie kun je verwachten?

 

Donderdag 17 september
Dagthema: ‘Social & Innovation in Technology’
Wat zijn de nieuwste technische snufjes, welke impact hebben die innovaties op onze samenleving én op de toekomst? Denk aan Snapchat voor bedrijven, smart home-producten, een vintage e-bike en neuromarketing: hoe ons brein ons koopgedrag beïnvloedt. Wie kun je verwachten?

Deze dag wordt mede gecureerd door TU Delft en het Museum voor Communicatie.

 

Vrijdag 18 september
Dagthema: ‘Social & Innovation in Society’
BlaBlaCar, AirBnB en Peerby. Wat doet de nieuwe deeleconomie met onze economie en samenleving? Hoe gaat social in China? Wat is de toegevoegde waarde van bloggers? Je hoort het op de laatste dag van Social Media Week Rotterdam! Wie kun je verwachten?

Deze dag wordt mede gecureerd door het Museum voor Communicatie.

BAM! En dan is dit nog niet eens ons volledige programma. Bestel nu gauw je VSP of Day Pass!Maarten Reijgersberg

Social Media Architect, RauwCC

@RauwCC

Maarten Reijgersberg is the founder of RauwCC, social media the Rotterdam way. RauwCC is ranked as the number one social agency in The Netherlands by the Emerce 100. Maarten is also the founder of Social Media Week Rotterdam and acts as a global ambassador for Social Media Week.Want to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments