Al méér dan 60 sprekers bekend


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Van BlaBlaCar tot de Rotterdamse politie, van NS tot McDonald’s, van Philips tot Twitter. De lijst met sprekers van #SMWRdam 2015 wordt steeds langer én indrukwekkender!

Elke dag komen er nieuwe namen bij. En daar zijn we trots op, want de bedrijven die zij vertegenwoordigen liegen er niet om: YouTube, Twitter, Philips, Nederlandse Energie Maatschappij, McDonald’s, NS, BlaBlaCar, Microsoft, Upcoming, CoolBlue, TU Delft, Komfo, Spies Travel, Accenture Digital. En dan zijn we er nog lang niet.

Radicaal
In totaal zullen er ruim 75 sprekers het podium opstappen om je te inspireren, informeren en confronteren. Soms met praktische handvatten om direct in te zetten, soms met inzichten die je blik op social media of innovatie ineens radicaal omgooien. En of je nou werkt voor overheid, voor een multinational of MKB – B2B of B2C – er is voor iedereen altijd ergens een nuttige sessie gaande.

Hier vind je het overzicht van alle sprekers. Doe er je voordeel mee en reserveer tijdig je ticket.

 Maarten Reijgersberg

Social Media Architect, RauwCC

@RauwCC

Maarten Reijgersberg is the founder of RauwCC, social media the Rotterdam way. RauwCC is ranked as the number one social agency in The Netherlands by the Emerce 100. Maarten is also the founder of Social Media Week Rotterdam and acts as a global ambassador for Social Media Week.Want to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments