Méér dan Rotterdam


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Je zou het bijna vergeten, maar Social Media Week is in september méér dan Rotterdam. Dit intercontinentale congres speelt zich tegelijkertijd af in Miami, São Paolo en Londen. En op drie andere momenten in het jaar ook nog eens in dertien andere wereldsteden.

Niet voor niets is Social Media Week het toonaangevende nieuwsplatform én belangrijkste wereldwijde congres binnen haar vakgebied. Hier worden de beste ideeën verzameld en gedeeld; innovaties en inzichten over de manier waarop social media en technologie de maatschappij, business en cultuur veranderen. Kortom, de wereld zoals we die kennen.

Belangrijkste bron
Met meer dan 70.000 bezoekers, 5.000 sprekers en 1 miljoen mensen die via social media en/of mobiel verbonden zijn, is Social Media Week wereldwijd de meest belangrijke bron van informatie over de toekomst van ‘human connectivity’.

Imposant rijtje
Gedurende het hele jaar zijn er overal ter wereld Social Media Week’s, in februari was de beurt aan Bangalore, Kopenhagen, Hamburg, Jakarta, Lagos, Milaan en New York City. In juni Los Angeles, Mexico City en Rome. In november later dit jaar in Chicago, Mumbai en Santiago en dan nu in september: Miami, São Paolo, Londen en Rotterdam! Een imposant rijtje.

Dus sluit je aan bij The Connected Class, and get Upwardly Mobile! Tot in september bij Social Media Week, waar dan ook ter wereld. Nou ja, toch het liefst in Rotterdam – als het aan ons ligt. Nog geen ticket? Boek hier.Maarten Reijgersberg

Social Media Architect, RauwCC

@RauwCC

Maarten Reijgersberg is the founder of RauwCC, social media the Rotterdam way. RauwCC is ranked as the number one social agency in The Netherlands by the Emerce 100. Maarten is also the founder of Social Media Week Rotterdam and acts as a global ambassador for Social Media Week.Want to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments