#SMWRdam: het complete programma


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Het programma is compleet, alle sprekers zijn bekend. Social Media Week Rotterdam 2015 is er klaar voor. Jij ook?

Van het exclusieve openingsfeest op maandag tot de laatste film op vrijdag – het complete programma van #SMWRdam staat nu online. Dus alle sprekers, alle netwerkborrels, masterclasses en workshops, alle films en documentaires. En natuurlijk de nu al legendarische #SMWRdam Party op donderdag!

De maandag start al direct feestelijk met het openingsevent in het Stadhuis van Rotterdam (invite only). Verder is er per dag een thema vastgesteld. Dinsdag staat in het teken van ‘Social and Innovation in Government‘, woensdag tot en met vrijdag hebben achtereenvolgens als thema’s: Business, Technology en Society.

Dus wil je weten waar je wanneer bij wie moet zijn, klik dan hier voor complete programma. Wil je je eerst even oriënteren, bekijk dan op je gemak de dagthema’s en welke sprekers staan te trappelen om je te inspireren.

Nog geen ticket? Shame on you! Koop nu je VSP of Day Pass met 25% korting! Gebruik de code ‘luckyyou15’.



Maarten Reijgersberg

Social Media Architect, RauwCC

@RauwCC

Maarten Reijgersberg is the founder of RauwCC, social media the Rotterdam way. RauwCC is ranked as the number one social agency in The Netherlands by the Emerce 100. Maarten is also the founder of Social Media Week Rotterdam and acts as a global ambassador for Social Media Week.



Want to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.







Comments