#YOLO on Social – De toekomst aan het woord

  • Side event

Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Elke dag tijdens de lunch krijg je de kans om naar de toekomst te kijken: dan hebben jongeren het woord!

Stéphan Lam van Microsoft gaat het gesprek met jongeren aan over hun socialmediagebruik. Ze staan midden in het leven, zijn niet bang om dingen uit te proberen en hebben een eerlijke mening over hun omgeving, dus wie beter te ondervragen dan deze doelgroep? Stéphan vuurt verschillende vragen op ze af: wat vind jij onmisbaar op social media, hoe moeten bedrijven jou benaderen? Vind je de reclame die op Facebook verschijnt irritant, of zie je het verschil niet eens met wat je vrienden plaatsen?

De lucht zwart van de drones
Per dag krijgen de jongeren vragen voorgeschoteld die te maken hebben met het dagthema. Volgen ze hun gemeente op Facebook? Lezen ze wel eens een blog, en laten ze zich hier dan door beïnvloeden? Denken ze dat, in de toekomst, de lucht zwart ziet van de drones? En hoe staan ze tegenover AirBnb, hoe denken zij dat het vertrouwen in producten van ‘the sharing economy’ is ontstaan?

Alles wat zich afspeelt binnen het socialmedialandschap komt aan bod, met daarbij de ongezouten mening van de jeugd. Neem tijdens #SMWRdam je lunch mee naar #YOLO on Social en verlaat de foyer met nieuwe inzichten!Sanne

Strateeg, RauwCC

@sannsWant to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments