#SMWRdam highlights (terugkijken?)


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Voor het geval je iets gemist hebt; van 14 tot 18 september jongstleden barstte Rotterdam zowat uit zijn voegen van enthousiasme. Social Media Week 2015 was voor de tweede keer in de Maasstad geland. Naast Miami, Londen en São Paolo was de stad gastheer voor ruim duizend unieke bezoekers die kwamen voor een riante portie inspiratie op het gebied van social en innovatie.

Met meer dan 75 sprekers en tientallen side-events was Social Media Week Rotterdam ook dit jaar de moeite van het bezoeken meer dan waard. Net zoals we dat graag zien op social media was er volop interactie, werd er gezond gediscussieerd en driftig verslag gelegd in woord en beeld.
Mocht je geen tijd hebben gevonden of genomen om #SMWRdam te bezoeken, dan heb je wél iets gemist! Maar daar hebben we aan gedacht: alle (Engelstalige) talks op het hoofdpodium kun je terugkijken via livestream. Hieronder vind je alle sprekers per dag op een rij met een link naar de video. En bovendien een blogpost als verslag van de dag.

Dinsdag | Thema: Government | Blog


Woensdag | Thema: Business | Blog


Donderdag | Thema: Technology | Blog


Vrijdag | Thema: Society | Blog

Nog vragen? Iets niet duidelijk? Wensen? Commentaar? Geef het door via e-mail en dan werken we samen aan een nóg beter #SMWRdam 2016!

Want to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments