Social Media Week Rotterdam zoekt partners, sponsors en sprekers


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Het meest social en innovatieve event van de Benelux: Social Media Week Rotterdam. De derde editie is van 14 tot en met 18 november en Lantarenvenster huisvest opnieuw maar liefst 100 sprekers en ruim 1.000 bezoekers. Daar wil je toch een bijdrage aan leveren? Dit is je kans: word sponsor, partner of spreker bij #SMWRdam.

Het thema is dit jaar: The Invisible Hand: Hidden Forces of Technology (and How We Can Harness it for Good). Over hoe een zich steeds verder ontwikkelende technologie ons steeds meer beïnvloedt. Maar ook over hoe technologieën elkaar beïnvloeden en hoe onze social world verandert. Meer weten over dit thema en hoe het aansluit op jouw ideeën? Klik hier.

Dit is jouw kans om deel te nemen aan hét wereldwijde event waar social media, innovatie en vooral mensen samenkomen! Wacht niet langer en mail ons: rotterdam@socialmediaweek.org of bel: +31 10 22 11 470.Mareille Mulder

Ms., RauwCCWant to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments