We nemen even pauze | We are taking a break


Social Media Week

Social Media Week is a leading news platform and worldwide conference that curates and shares the best ideas and insights into social media and technology's impact on business, society, and culture.


Na drie jaar het grootste evenement over marketing en communicatie in Rotterdam georganiseerd te hebben, nemen we een pauze. We hebben besloten om de 2017-editie van Social Media Week Rotterdam niet te organiseren. We komen terug om de beste ideeën, innovaties en inzichten over de wereldwijde impact van social media en technologie op business, maatschappij en cultuur te delen. Op dit moment nemen we de tijd om na te denken over de vorm waarin we dit gaan doen.

Ondertussen kan je Social Media Week en de lokale SMW en SMWi steden via hun websites en social media kanalen blijven volgen. We kunnen ook een abonnement op SMW Insider aanbevelen, een premium videoplatform met meer dan 100 uur aan presentaties en interviews van toonaangevende experts in de industrie. Abonnees kunnen ook live events van SMW New York, Los Angeles, Londen en Chicago bekijken.

#StayTuned!

After three years of hosting the biggest event on marketing and communications in Rotterdam we are taking a break. We’ve decided not to organize the 2017 edition of Social Media Week Rotterdam. We will be back to share the best ideas, innovations and insights into how social media and technology are changing business, society and culture around the world. Right now, we’ll take our time to think about in what form we will do this.

Meanwhile you can follow Social Media Week and the local SMW and SMWi cities via their websites and social media channels. We can also recommend a subscription to SMW Insider, a premium video platform that streams more than 100+ hours of talks, presentations and interviews from leading industry experts. Subscribers can also watch SMW New York, Los Angeles, London and Chicago events live.

#StayTuned!Maarten Reijgersberg

Social Media Architect, RauwCC

@RauwCC

Maarten Reijgersberg is the founder of RauwCC, social media the Rotterdam way. RauwCC is ranked as the number one social agency in The Netherlands by the Emerce 100. Maarten is also the founder of Social Media Week Rotterdam and acts as a global ambassador for Social Media Week.Want to write for Social Media Week?

We're looking for individuals around the globe to contribute articles on marketing, media, technology, and more.Comments